• Най-добра цена
  • Новинка
Супер Автоматична машина Espresso Gaggia Brera черен цвят. Пръчка-Панарелло вспенивается за Лате и Капучино. Еспресо от Предварително смлени или цели кафе на зърна.

Супер Автоматична машина Espresso Gaggia Brera черен цвят. Пръчка-Панарелло вспенивается за Лате и Капучино. Еспресо от Предварително

 
BGN 359.20

Брой продукти
Налично за поръчка

ПЯНА ЗА МЛЕЧНИ НАПИТКИ : Пръчка Панарелло вспенивает капучино и лате.Пръчка удвоява като опаковка на топла вода за сащ и чай.ЛЕСЕН ДОСТЪП : Кутия за боклук, тава за капки и резервоара за вода са лесно достижими и са на разположение в предната част на машината за бързо и лесно почистване и поддръжка.Согрейте чаши топла вода, ако е на кафе не е достатъчно горещо.УДОБЕН ДИСПЛЕЙ : Кнопочное управление и led дисплей с подсветка икони осигуряват лесен и интуитивен интерфейс.ТЕХНОЛОГИЯ за БЪРЗО ГОТВЕНЕ на ПАРА : Бързо загряване време и надеждна операция за варене и готвене на пара.Поддържани видове кафе са : Мляно кафе, Пълнозърнести кафе на зърна.Размер на резервоара за вода : 1,27 литра. 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ : Без проблеми 1 година гаранция, предоставена Gaggia директно.Съвместимост с филтър Brita : Да.Мощност : 1400 Вата.Височина чаши : от 3,25" 4,5". Вижте видеото на снимките по-горе.Цвят : черен Gaggia Brera-това е компактен суперавтоматическая еспресо-машина, която може да се готви всичко, което искаш, от еспресо до капучино.Пръчка Паннарелло позволява да се готви на млякото на пара и вспенивать го, докато стане гладка и кадифена, че е подходяща за приготвяне на лате или горещо какао.Gaggia Brera размер на 12,4 инча, с чекмедже за отпадъци и резервоар за вода с предно зареждане може лесно да се плъзга под вашите кухненски шкафове и оставят достатъчно свободно пространство на рецепцията.


Общи свойства

Добавки за продукти