• Най-добра цена
  • Новинка
Оптично Журналист с размах на Крилата Мощен Монокуляр 12X50. Ярко и ясно. Фокус На Едната Ръка. Водоустойчив. Защита от мъгла. За наблюдение на птици или диви животни. Д

Оптично Журналист с размах на Крилата Мощен Монокуляр 12X50. Ярко и ясно. Фокус На Едната Ръка. Водоустойчив. Защита от мъгла.

 
BGN 100.79

Брой продукти
Налично за поръчка

УВЕЛИЧАВАНЕ на 12 X50 - Погледни нещата В 12 пъти по-близо и да получите по-ясни и ярки обхват на прегледа, с помощта на 50 - мм на обектива-най-мощния ръчен монокуляра, предлагани днес на пазара, която предлага най-приятно и ясен образ.ЗДРАВА ВЪНШНА БРОНЯ - Осигурява надеждна, нескользящую коляно и солидна външна защита.ВОДОУСТОЙЧИВОСТ И ЗАЩИТА ОТ МЪГЛА - Предпазва от влага, прах и отломки вътре монокуляра, предназначени за предотвратяване на вътрешните замъгляване.За всяко време и всеки, на околната среда.ФОКУСИРАНЕ с ЕДНА РЪКА - Ергономичен дизайн ви позволява бързо и точно да се фокусирам върху целта с една ръка.НАЙ-ЯРЪК И СВЕЖ ВИД на ВСЕКИ МОНОКУЛЯРА НА ПАЗАРА към ДНЕШНА дата - което ви Позволява да получите най-добър вид за наблюдение на птици, диви животни и декори.И най-висок рейтинг на пазара с 12-месечен обещание.Мощност - 12x, за Да Видите 12x по-Близо.Обектива.Диаметърът На Обектива. - 50 Мм.Тип Призми - Bak4. Релеф на Очите - 14 мм. Поле - 246 Фута/1000 Ярда.Близък Фокус 2,5 метра Водоустойчивост/ Защита От Мъгла - Да.Статив - Не Е Включено В Комплекта.Само Дневното Зрение.


Общи свойства

Добавки за продукти