• Най-добра цена
  • Новинка
Филтър Fette - Постовый Двигател филтър, Съвместим с безжични пылесосами Дайсън V8. Сравнете с част от № 967478-01. (Опаковка от 2 броя)

Филтър Fette - Постовый Двигател филтър, Съвместим с безжични пылесосами Дайсън V8. Сравнете с част от № 967478-01. (Опаковка

 
BGN 11.99

Брой продукти
Налично за поръчка

Филтър постмоторного филтър е Съвместим с безжични пылесосами Дайсън V8.Съдържа 2 Филтъра, За Да Пост-На Двигателя.Съвместима с всички безжични пылесосами Дайсън V8.Сравнете с част от № 967478-01. Висококачествен Продукт На Марката Fette Filter Премиум-Клас.Задно Двигател филтър, съвместим с безжични пылесосами Дайсън V8.Съдържа 2 Филтъра, За Да Пост-На Двигателя.Съвместима с всички безжични пылесосами Дайсън V8.Сравнете с част от № 967478-01. Опаковката може да се различават.Това не е OEM продукт Дайсън.Маркови наименования, логотипи на Дайсън са регистрирани търговски марки на съответните им собственици.Всяко използване на търговско наименование или означение на модела Дайсън за този продукт се произвежда единствено с цел на демонстрация на оперативна съвместимост.


Общи свойства

Добавки за продукти