• Най-добра цена
  • Новинка
Еспресо машина Gevi с Налягане на Помпата 15 Бара Еспресо-Кафе-машина С Парна Пръчка За Разпенване на Мляко, Кафемашина за приготвяне на Еспресо и Капучино, Резервоар ?

Еспресо машина Gevi с Налягане на Помпата 15 Бара Еспресо-Кафе-машина С Парна Пръчка За Разпенване на Мляко, Кафемашина за приготвяне

 
BGN 106.39

Брой продукти
Налично за поръчка

Махнете уплотнительную лента от дъното на резервоар за вода., За първото използване на препоръчваме ви да добавите вода за варене и изплакнете колата, а след това се готви за еспресо. ☕ 【МНОГО прецизно УПРАВЛЕНИЕ на】 : Ясно температура циферблатът може да наблюдава промените на температурата, подходяща за начинаещи.Може да се използва не само за малки чаши, но и по-големи чаши за кафе.С двухслойным портафильтром и фуния за двойно снимки, която може да приготвите две чаши еспресо наведнъж. 2 чаши не трябва да надвишава 60 мл за по-добър вкус.В стремежа си да осигури глобален потребителите по-локализирани услуги, проектиране, маркетинг и продажби.Така че първо той може да освободи гореща вода, а след това изпуска пара. ☕ 【ПРОФЕСИОНАЛНА ПРЪЧКА ЗА РАЗПЕНВАНЕ на МЛЯКО】 : Разпенване на мляко за капучино и кафе лате с помощта на пръчки гореща пара. (Забележка : Моля, уверете се, че фуния надеждно инсталиран в противен случай тя може да отвалиться).Д х Ш х В (инча) : 10,83 х 15,08 х 13,7, 3,85 кг.Моля, задайте portafiler плътно, в противен случай той може да отвалиться по време на работа.Моля, варя по еспресо в правилния режим, в противен случай това ще се отрази на качеството на еспресо и сметана.За по-добър ефект на млечна пяна се препоръчва да се постави вспенивающую дюза в чаша за мляко за около 1-2 виж Проверете размерите, преди да купите.Компактни и закалите кафе на прах до МАКСИМАЛНА температура.При достигане на необходимото количество еспресо отново натиснете "ПРИГОТВЯНЕ на ЕСПРЕСО", за да спре.


Общи свойства

Добавки за продукти