• Най-добра цена
  • Новинка
Очите CREATIVE XP със статив 20-60х60 мм - 4 Призменные оптични мерници BAK за стрелба, Лов, за Астрономията, за наблюдение на птици - Водоустойчив, устойчив на удари IP67 - Адапте?

Очите CREATIVE XP със статив 20-60х60 мм - 4 Призменные оптични мерници BAK за стрелба, Лов, за Астрономията, за наблюдение на

 
BGN 45.59

Брой продукти
Налично за поръчка

Снимка Профилни. за тези пари".С 80-миллиметровым обектив и 60-кратно увеличение можете да видите етикета на азиатския Доуитчере, елени всеки рог или да подобрите стрелба по спортна стрелба.Ясен образ, лесно мащабируемо и бързо фокусируемое – искате ли да видите собствените си дупки от куршуми от разстояние 300 ярда, наслаждавайте се на ивици и луни на Юпитер, внимателно да се следи за Чайкой с клюн по време на полет или медведицей-майка и нейните малки лимонови с разстояния в километри.Оптичен мерник Glass Hawk е изгорял с азот с помощта на фланец ограничаване на пръстените, за да се на 100% предотвратяване на щети от вода, мъгла или удар, както и призми BAK4 осигуряват по-ярка преглед и през цялата продукция зеницата.Напълно многослойно покритие елиминира отраженията и прави лещи, устойчиви на надраскване. Адаптер за мобилен телефон 4.Идеален подарък с всички Аксесоари– Ако търсите иновативен подарък за любим човек, стъклен ястреб доведе всички наслада. – Heavy duty, но лек.Не се притеснявайте за слънце с прибиращ се покрив.Нашата мисия-Висококачествена Оптика на достъпни цени– CREATIVE XP-това е американски семеен бизнес, както и всички наши продукти са тествани и разработени от експерти за оптика. – Да Направиш Някого Щастлив.Използвайте го за Стрелба, Лов, Наблюдение на Звездите, Наблюдение на Птици, Наблюдение на дивата природа или на Правоохранителните органи, и ние гарантираме, че стъклото на ястреб прикрывал вас.Ако не сте на 110% доволни от своите HD-прицелами, свържете се с нас и нашият отдел за поддръжка на клиенти в САЩ ще ви помогне по телефон или електронна поща.


Общи свойства

Добавки за продукти