• Най-добра цена
  • Новинка
Гъба за търкане на целулоза Temede, Двустранно Гъба за почистване на кухня Гъба, без драскотини, за съдове, Ефективна Моющая възглавница за тигани, Тенджери, бита, Кухн?

Гъба за търкане на целулоза Temede, Двустранно Гъба за почистване на кухня Гъба, без драскотини, за съдове, Ефективна Моющая възглавница

 
BGN 5.59

Брой продукти
Налично за поръчка

【Двойна мощност почистване】Зелена чистящая уплътнение поддържа силна почистване, а абразивная на уплътнението може да избършете всички видове устойчиви на петна, замърсявания и мазнини.Слой orange целулоза гъба притежава супер водопоглощением и богата пяна, подобрява общата чистящую способността на гъба за тежки условия на работа. 【Дълъг живот】 Гъба за почистване на гъба здрава.Той може да поддържа добра форма при връчване на употреба и не е лесно да се скъса или да се носят.Той също може да продължи дълго време при почистване на форми за печене, фурна или остатъци подгоревшей храна. 【Лесно се суши и дезодорируется】 Целлюлозная гъба, направена от дървесна маса и бързо изсъхва след употреба.В сравнение с традиционните пари или парцали, не е лесно да оставят неприятни миризми. 【Без Драскотини】 Целлюлозная гъба, мека и здрава, че е много подходящ за почистване на съдове.Чистящая кърпа, не съдържа промишлен търкане, тя лесно се премахва петна и не оставя драскотини. 【Многоцелеви】 Ефективно почистване и липсата на надраскване, позволяват бързо и лесно да се почистват с повечето домакински повърхности, подходящ за nonstick кухненски прибори за готвене, чинии, мивки, стъклени печки, микровълнови фурни, стелажи за фурна, форми за печене, плотове.Той също така е подходящ за душ стаи и бани, керамични плочки и т.н., Размер : 8 парчета (опаковка по 1 парче).


Общи свойства

Добавки за продукти