• Най-добра цена
  • Новинка
TEEZ 3 Слоя Автомобилна Седалка за Кола Във Всяко Време, На Закрито, На открито Ветрозащитная От Прах, Дъжд, Слънце, UV-Защита на Пълна Автомобили Здрава Външна Капачка ?

TEEZ 3 Слоя Автомобилна Седалка за Кола Във Всяко Време, На Закрито, На открито Ветрозащитная От Прах, Дъжд, Слънце, UV-Защита

 
BGN 27.19

Брой продукти
Налично за поръчка

-Вторият слой PE : Водоустойчив материал, предпазва от силен дъжд и вода.Размерът / видът на предните и задните зелени светлоотразителни ленти могат да направят вашият автомобил да се вижда в нощта, за да се избегнат инциденти, дължащи се на тъмни околната среда.[Материал на премиум] полиестерен плат 210 Т : това са пълни седалките са изработени от полиестерен плат 210 т. [Топло напомняне] - Моля, вижте подробности за колата, преди да изберете калъф за кола. -Алуминиево фолио, на петия слой : Отразената светлина, слънце и Анти-UV. [Обмислен дизайн] - Четири лента са разположени на четири места за гуми, за да предпази капака на колата от силен вятър.Например : седан или suv,дължина на кола и така нататък.Моля, изберете калъф за кола със съответните технически характеристики. -Нетъкан първи слой : Защитно покритие. -Четвъртият слой полиетилен : Водоустойчив материал, който предпазва от силен дъжд и вода.


Общи свойства

Добавки за продукти