• Най-добра цена
  • Новинка
Държач за Тоалетна Хартия, Съдове За Съхранение на Тоалетна Хартия, Стойка За Тоалетна Хартия Тоалетна Тава Тоалетна за баня, Тоалетна кутия за салфетки Стенен Дър?

Държач за Тоалетна Хартия, Съдове За Съхранение на Тоалетна Хартия, Стойка За Тоалетна Хартия Тоалетна Тава Тоалетна за баня,

 
BGN 44.96

Брой продукти
Налично за поръчка

♚【Безплатна пробивка】Стойка за тоалетна хартия, свободна от удар, и вътре няма етикети за проследяване на следи.Той е лесен за инсталиране и подвешивании, и той не уврежда повърхността на стената, така че не е нужно да се притеснявате за падане. ♚【Качествен материал】Кутия за тоалетна хартия е изработена от материал ABS, не дразни и не мирише, екологично чиста и здравословна. ♚[Многофункционален] стенен тава за тоалетна хартия с двойно пространство за съхранение, може да се постави дълга рулонную хартия, къса рулонную хартия, най-горния слой може да се постави с неща от личния живот, от горе има маса за съхранение, можете да поставите малки предмети, дизайн мрежа на мобилен телефон може да се постави хоризонтално и вертикално. ♚[Водоустойчива] Кутия за салфетки затворен капак, триизмерна водоустойчив на 360°, водоустойчив и влагоустойчив, а хартията е сухо, като едно. ♚[Практически] Ролка тоалетна хартия здраво закрепена, е водоустойчив и влагостойок и удобно отваряне и затваряне на защитени от прах и падения.Долният изход на ролка хартия има пилообразный дизайн, разликата хартията е по-лесно, а на капака има видима прозореца, за да е лесно да вземете брой хартиени кърпи.Размер : 19*13*20 см | Цвят : бял.


Общи свойства

Добавки за продукти