• Най-добра цена
  • Новинка
LONGADS Универсален Адаптер на резервоара за пропан POL с нов сензор, Обновен, Подходящи за преобразуване на Автомобила на резервоара POL LP в QCC1 / Тип 1, Стария Тип на свърз?

LONGADS Универсален Адаптер на резервоара за пропан POL с нов сензор, Обновен, Подходящи за преобразуване на Автомобила на резервоара

 
BGN 24.48

Брой продукти
Налично за поръчка

????Преобразува резервоар POL LP в маркучи и регулатори Qcc1/Type1, сензор е подходящ за резервоар с пропан с тегло 5~100 паунда. ????Изработен от 100% масивен месинг, траен и издържа на различни условия, като вятър и дъжд, драскотини, вдлъбнатини и корозия. ????Удобен преглед, няма нужда да се навеждате или кривогледство на малки марка ниво.Един поглед върху голям циферблат, ще ви кажа, дали сте в червено (празен), жълто (ниско) или в зелено (достатъчно).Актуална цветна таблото може да остане точно при различни температури. ????Не е необходимо да адаптере за пропан, този сензор за бутилка с пропан може да работи с баллоном за пропан и регулатор на пропан с маркуч. ????Идва с пылезащитным калъф, без никакви инструменти, не се изисква и лесно инсталиране с помощта на ръчно изработени ръкохватка за затягане.Много подходящ за използване с газов грил нагревател, коптильней, на лагер котлони, генератор, фенер, настолен грил, маса за огъня.


Общи свойства

Добавки за продукти