• Най-добра цена
  • Новинка
Делото все още Мъниче Капачки Сцепной Тръба Ремарке с Логото на Лапи,Гумена Капачка Сцепной Тръба Приемник,Покриване на Сцепной Тръба на Ремаркето на Кутията Букс?

Делото все още Мъниче Капачки Сцепной Тръба Ремарке с Логото на Лапи,Гумена Капачка Сцепной Тръба Приемник,Покриване на Сцепной

 
BGN 11.99

Брой продукти
Налично за поръчка

★Размер : 2 инча*2 инча, за да се осигури идеална за кацане, моля, потвърдете размер на приемника, преди да купите.Изрежете с отличен дизайн на лого на колата, за да си тръба на ремарке е по-красива. ★Дръжте приемната тръба прицепного устройство, се поддържат чисти и по-сигурна, когато не буксируете. ★СИГУРНА ЗАЩИТА.Капачки сцепного устройство на ремаркето - идеалният начин да защитите вашия приемник сцепного устройство, когато не буксируете.Той предпазва приемника от кал, вода, боклуци и ръжда, като придава завършен вид на вашия автомобил. ★ИЗДРЪЖЛИВ.Тази капачка сцепного устройство на ремаркето е изработена от качествена черна гума, което означава, че тя никога не ръждясва или корродировать, въпреки че често излагане на дъжд, сняг, прах и други елементи. ★ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ.Тази капачка сцепного устройства, проектирани за оптимално удобство, което позволява да инсталирате си във всеки момент, когато това е необходимо.Просто поставете го в приемника благополучно и го поставете на място.Това е толкова просто!. ★ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ.Тази капачка сцепного устройства, проектирани за оптимално удобство, което позволява да инсталирате си във всеки момент, когато това е необходимо.Просто поставете го в приемника благополучно и го поставете на място.Това е толкова просто!.


Общи свойства

Добавки за продукти