• Най-добра цена
  • Новинка
Кафемашина Еспресо за 1-4 чаши, Парна Машина за Еспресо, вспенивателем мляко, Машина за приготвяне на Лате-Капучино Включва Гарафа, Не е необходимо да Използвате Смл?

Кафемашина Еспресо за 1-4 чаши, Парна Машина за Еспресо, вспенивателем мляко, Машина за приготвяне на Лате-Капучино Включва Гарафа,

 
BGN 34.39

Брой продукти
Налично за поръчка

Бързото приготвяне на еспресо, капучино, линия t pass max.Това е не само еспресо-машина, но и капучино, работи ли вспениватель мляко?.Тази пенистая пръчка е запушена, причината за този проблем, моля, използвайте чистящую игла, за да отпуши малък отвор в пенести клечка.СЪВЕТИ : Почистете пенную пръчка възможно най-скоро след образуването на пяна. 2. Мога ли да използвам кафе на шушулки в тази машина?.Не, тази еспресо машина може да се готви само кафе, кафе шушулка е несъвместим с нея. 3. Когато аз готвя капучино, завариваю ли първо кафе, а след това вспениваю мляко?.Не, ние препоръчваме на всички вспенивать преди готвене на всички кафеени напитки. 4. Мога ли да отворите капака на резервоара за вода да се добави вода по време на приготвяне на еспресо?.Не, не отстранявайте държач на филтъра или капака на резервоара за вода по време на работа и докато устройството се намира под налягане, докато устройството не отслаби натиска и не се охлади. 5. Какъв е максималният брой на вода и кафе на прах за тази еспресо машина?.В гарафа и кек има скала "2" и "4", скала "4" - това е максималната линия, вода или кафе на прах не трябва да се проведе максимално линия.


Общи свойства

Добавки за продукти