• Най-добра цена
  • Новинка
Професионален козметичен отгоре - Ново от Instant Smile! Детайл ръчна изработка, индивидуални монтаж в домашни условия! Най-подходящ за устата на средни и големи размери.

Професионален козметичен отгоре - Ново от Instant Smile! Детайл ръчна изработка, индивидуални монтаж в домашни условия! Най-подходящ

 
BGN 27.60

Брой продукти
Налично за поръчка

Ние сме щастливи да публикува най-новото попълнение в нашето семейство мигновени усмивки.Ще Получите прекрасна усмивка, без да излизате от дома си!Прилагат се инструкции стъпка по стъпка.Безопасен - Тестван за козметични стандарти.Мек акрил и ръчно изработени, осигурява реалистичен външен вид, особено в сравнение с подобни продукти на тази категория, изработени от гума.Вие все още могат да се поберат, но те ще бъдат повече натиск върху горната си устна, в сравнение с липсата на зъби, които са действали било по-далеч от други.Ръчна работа с меко акрилно пластмаса.Около 10% повече, отколкото при нашите гъвкави зъбите Instant Smile Comfort Fit.Натурална оцветяване на зъбите и венците.Не зацапва!Подробна линия на венците и структурата на зъбите.Тъй като те преминават по вашите съществуващи зъби, те ще усилят всяка издатина или хапят.Специално подгоняйте им под техните естествени зъби.Да се избегне счупване внимателно се отнасяйте с назъбен ръчна работа, особено когато те са в размягченном състояние, не трябва да бъде твърде трудно теглото на материала, тъй като той може да порваться.


Общи свойства

Добавки за продукти