• Най-добра цена
  • Новинка
Wessleco Винарска Портфейл, Чанта за вино за жените Голям Портфейл с Чучур за вино с 3 пъти Чанта за пикочния мехур за вино(Черен)

Wessleco Винарска Портфейл, Чанта за вино за жените Голям Портфейл с Чучур за вино с 3 пъти Чанта за пикочния мехур за вино(Черен)

 
BGN 23.99

Брой продукти
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Подплата от полиестер. 【ДОБРЕ НАПРАВЕН】Този винарска чантата е изработена от полиестер 900 D,издръжлив и лесен. 【ДОБРА СТРУКТУРА】Чанта, която да отговаря на вашите дневни нужди, с розова подплата, в хладилника може да се съхранява виното охладено. 【ВИНАРСКА МЕХУР 3 х 1,5 л】3 парчета многократно 1,5-литрови торби за съхранение на вино с чучур за зареждане, което е достатъчно, за опаковане и пренасяне на големи количества вино. 【ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР】Подходящи за плажа, река, парка, басейна, където и да отидете, където искате да отидете и да донесе своя собствен напитка. 【ГАРАНЦИЯ】Wessleco предлага с доживотна гаранция в нашия винен портфейл, гарантирано със 100% - разтвор на обслужване.Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Лесна за използване и почистване чанта за напитки, в която може да се побере на топли или студени напитки.


Общи свойства

Добавки за продукти