• Най-добра цена
  • Новинка
Led лампа за къмпинг Ascher Акумулаторна батерия, 800LM, 3 режима на осветление, Банка храна 4400 mah, Водоустойчив IP44, Ярки led светлини от Фенерче, за прекъсване на захранванет?

Led лампа за къмпинг Ascher Акумулаторна батерия, 800LM, 3 режима на осветление, Банка храна 4400 mah, Водоустойчив IP44, Ярки

 
BGN 17.59

Брой продукти
Налично за поръчка

【USB Акумулаторна】Лампа за къмпинг Ascher е оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 4400 mah, което е чудесно, спасява от много неприятности и допълнителни пари, похарчени за модели, захранвани от батерии.Този фенер за къмпинг, също така може да служи като източник на храна 4400 mah за смартфони и мобилни устройства, в спешни ситуации. 【Издръжлив】 Този акумулаторна лампа-фенерче с капацитет от 4400 mah, осигурява до 10 часа непрекъсната работа в режим на фенер с половин яркост.Идеален за прекъсване на тока, земетресения, набор за оцеляване и други външни и вътрешни цели. 【3 Режима на осветление Ръчно * 1. Ти се страхуваш от тъмното?Чакай, не отговаряйте на този въпрос—това не е от значение.Независимо от това, дали ще екскурзия или просто искате да бъде готов за демонтирането на електричество, ще ви трябва добър фенер.Ние ще ви хванат.Спецификации.Яркост : 800 LM Цветна температура : Студено бяло 6000 До Тип батерия : 5, 4400 mah Време за зареждане : 8 часа Водоустойчивост : ip44 Време за зареждане : .Режим на пълна яркост на дисплея до 6 часа.Режим на половин яркост до 10 часа.Опаковка : .Акумулаторна лампа за къмпинг * 1 USB Кабел * 1 Ръководство за потребителя * 1.


Общи свойства

Добавки за продукти