• Най-добра цена
  • Новинка
Целта На Нула Факел 500 Мултифункционална Лампа. Led Фенерче, 500 Лумена Led Слънчева Светлина. Водоустойчив Фенер. Преносим прожектор и прожектор. Акумулаторна фенерче ?

Целта На Нула Факел 500 Мултифункционална Лампа. Led Фенерче, 500 Лумена Led Слънчева Светлина. Водоустойчив Фенер. Преносим прожектор

 
BGN 63.36

Брой продукти
Налично за поръчка

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЛАМПА : Адаптиране на светкавицата на светлината в съответствие с настоящата ситуация.Факел 500 е оборудван с прожектором на 300 лумена и прожектором на 300 лумена, всеки от които се предлага с три различни настройки на осветление : високо, средно и ниско.Вградени скоби позволяват да се мотае навсякъде или за закрепване на фенерче 500 до всичко, за да озарява всяка настройка.АКСЕСОАРИ ЗА КЪМПИНГ ЗАХРАНВАНЕ : с подобрената батерия с капацитет 5200 mah осигурява достатъчно мощност под ръка, за да се зарежда телефони и фарове няколко пъти или да се увеличи мощност на таблета.Изход : USB порт 5v, до 2,1 А (максимум 10,5 W).ЗАРЕЖДАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ : Вграден соларен панел за зареждане от слънцето и входната порта USB-C за зареждане от всеки източник на USB.Вход : USB-порт на C : 5 до 1 А (максимум 5 W).ПРОЕКТИРАН в САЩ : Проектиран нашите американски екип от щата Юта, обединяваща повече от 50 години опит в работата със Слънчева енергия и Слънчева иновациите.ГАРАНЦИЯ : гаранция от производителя 1 година.Нашият екип подкрепа в САЩ е готова да го направиш правилно.Предназначени за многофункционално използване, факел може да се похвали с 500 люменами ярка led светлина, разпръснати на министерства прожектори и прожектори.Повиши от слънцето с помощта на вградени слънчеви панели или от всеки източник на USB-C и зареждане на телефона в краен случай от по-голяма батерия с капацитет 5200 mah.


Общи свойства

Добавки за продукти