• Най-добра цена
  • Новинка
Голям вътрешен двор На открито, Определени за разговори с яма за огъня, Комплект мебели от 6 бр., Определени разрез мека мебел, Сплетен Диван за двор и Бюрото за огън ?

Голям вътрешен двор На открито, Определени за разговори с яма за огъня, Комплект мебели от 6 бр., Определени разрез мека мебел,

 
BGN 13.56

Брой продукти
Налично за поръчка

Конструкцията е с усилена прическа за защита на вашия пол, и подобряване на устойчивостта за себе си.Доставката ще пристигне след 2-5 дни един след друг, в някои случаи кутии могат да бъдат задържани.Много широка седалка с ширина и дълбочина, на която можете да сложите ръцете си, или да сложи напитка.Елегантна холна стъклена холна маса с двоен слой е идеален за настаняване на нещата. ✔【Лекотата на монтажа】Този комплект градинска мебел предлага се с оборудване и инструменти.Лесно се съберат с помощта на монтиране на инструмента и ясни инструкции. ✔【Маса за огъня】Вграден кнопочное запалване лесно да се задейства и регулира височината на пламъка (изисква батерия тип АА), до 45 000 BTU топлина, лесен достъп до вътрешното хранилище на стандартния 20-фунтового бутилка с пропан (не е включен в комплекта).Всички възглавници-калъфи от олефиновой плат, с цип, на които са заснети за лесно почистване.


Общи свойства

Добавки за продукти